Class times may change. Please let us know if you are going to attend so we can inform you if necessary.
MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
8:30am6:00am – 8:30am
Open Yoga Studio
6:00am – 8:30am
Open Yoga Studio
6:00am – 8:30am
Open Yoga Studio
6:00am – 8:30am
Open Yoga Studio
6:00am – 8:30am
Open Yoga Studio
Total Spin
Cindy L1-3
9:00amHatha Yoga L1-3
Devon 60 min


Water Fitness L1-3
Cindy 60 min
Hatha Yoga L1-3
Devon 60 min


Wild Card L1-3
Myah 60 min
Hatha Yoga L1-3
Elyse 60 min


Fit 4 Life L1-3
Cindy 60 min
Aqua Zumba! L1-3
Amber 60 min


Wild Card L1-3
Martina 60 min
Hatha Yoga L1-3
Jay 60 min


Boot Camp L2-3
Chris 60 min
*8:45 Wild Card
Petra/Anneli
75 min L1-3


Hatha Yoga L1-3
Devon 60 min


Hatha Yoga L1-3
Marley 60 min
9:30amBoot Camp L2-3
Chris 60 min


*10:30 Zumba L1-3
Tamra 60 min
*9:00am
Aqua Zumba! L1-3
Amber 60 min


*10:15 Zumba L1-3
Myah 60 min
KUNDALINI YOGA
Jay 75 min L1-3



*9:00 am Aqua Zumba L1-3
Amber 60 min


*10:15 Zumba L1-3
Amber 60 min


*10:00 Strong L1-3
Martina 60 min
10:30amVinyasa Yoga
L1-3
Devon 60 min
*10:15 Water Fitness L1-3
Cindy 60 min
*10:15
BollyX L1-3
Tamara 60 min
*10:15
Hatha Yoga L1-3
Sarah 60 min
Vinyasa/Flow Yoga
L1-3
Elyse 60 min
12:10pm*Total Spin L1-3
Petra 60 min
HIT Strength
L1-3
Petra 60 min
*Spin & Core L1-3
Shelley 60 min
1pm – 5pm
5:00pmBellyfit L1-3
Myah 60 min
360 Core
L1-3
Petra 30 min
360 Core
L1-3
Anneli 30 min
5:30pm
Hatha Yoga
L1
Karen 60 min


*Total Spin
L1-3
Petra 60 min
HIT Strength
L1-3
Michelle 60 min


V.P. Yoga Flow
L2-3
Devon 60 min



Muscle Sculpt
L-3
Anneli 60 min


Yoga Flow
L1-3
Elyse 60 min


*Spin & Core
L1-3
Rhonda 60 min
*5:45 Strong
L1-3
Martina 60 min


Yin Yoga
L1-2
Jay 60 min



Power Yoga L2-3
Elyse 60 min
6:30pmAqua Zumba! L1-3
Amber 60 min
6:45pm*6:30 Power Yoga L2-3
Elyse 60 min
Advanced Step L3
Anneli 75 min
6:45 Zumba L1-3
Amber 60 min